a.comment-link:before{content:"1050";}

IT ALL ABOUT ME AND MY LIFE...!

A builder, hard worker, honest, with your feet planted squarely on the ground, you bring structure to the world. Your work requires a tangible finished product at completion. You are excellent at details and routine. Your economical and practical side make...s you a good accountant, efficiency expert, programmer. Analytical and organized, you bring order for others. It is possible that you could work in the field of law and order, as you can assume much responsibility and help to protect others. Your work has an earthly quality to it, and you are here to experience the world as a structured place.

Monday, 17 January 2011

suatu hari aku tahu tempat aku bukan disisinya..

alkisah dan almaklum lah kisah aku ni biar menjadi teladan atau padan dengan mana mana kisah hidup dgn org tak matu ke atau hidupp...hehehe..aku ni nak kata cantik tak juga..nak kata baik tak juga..garang lagi ada kot..hihihi...aku bukan lah manusia yang pandai berpura2 tapi jalan hidup ku penuh kepuraan membuat aku dipenuhi kebencian tapi sayang,dendam tapi memaafkan...apa punya ayat pulak aku letak ni..berbahasa cintun pulak aku....hehehe...hentam je labo...dok kisah aku seterusnya. pulak...aku pasti suatu hari nanti tempat aku bukan disisi dia..walau aku sayang bagaimana sekali pun,aku pasti dan teramat yakin aku hanya tempat dia berkongsi hidup ini..bukan kerana keikhlasannya tetapi dia terpaksa mungkin..entahlah...bagiku walau apa pun terjadi tak mungkin aku berpaling dari hidup yang lama lagi..aku akan meneruskan perjuangan hidup ini tanpa mengharap sesiapa pun menolong atau mendampingi ku..cukup untuk kedua kali aku menjadi bahan ejekan dan hinaan org...walau hati tidak mengizinkan tetapi perasaan ku melebihi segalanya...biar sekarang aku merasakan kesakitan bukan untuk hari yang mendatang..aku buka lah wanita yang kejam untuk merampas hak org secara total...tetapi dapat kah aku membela hak aku???....yang pasti aku tak akan membela hak aku sebab hidup ini bukan manusia yang menentukan nya,Dia yang teratas..Hanya Dia yang layakj menentu hak aku...bukan hukum dunia....dan aku pasti hidup ini memang ada pembelaan di masa akan datang....tahun 2011 akan menjadi tahun yang paling mencabar kerana aku pasti mengecewakan semua org termasuk org yang aku sayang...apa yang  pasti kekecewaan pasti berbekas...kelukaan itu pasti bernanah kembali kalau aku teruskan hubungan ini....aku pasti menghilang dimuka bumi ini...lambat atau awal yang pasti sarawak and malaysia is not place anymore...tq for one my friends memberi sokongan buat saya utk trskan hidup ini...yang pasti jalan itu sudah tersedia untuk aku,tinggal untukl aku merealisasikan nya sahaja...good bye my  Abio yokoshi,good bye my family,Good bye my friends,Good bye MAS,Goodbye everyone......

No comments: