a.comment-link:before{content:"1050";}

IT ALL ABOUT ME AND MY LIFE...!

A builder, hard worker, honest, with your feet planted squarely on the ground, you bring structure to the world. Your work requires a tangible finished product at completion. You are excellent at details and routine. Your economical and practical side make...s you a good accountant, efficiency expert, programmer. Analytical and organized, you bring order for others. It is possible that you could work in the field of law and order, as you can assume much responsibility and help to protect others. Your work has an earthly quality to it, and you are here to experience the world as a structured place.

Monday, 17 January 2011

malang nya nasib aku hari ini

Rasanya hari ini  hari yang malang buat saya...kenapa???dah  lah masuk kerja tadi kena marah ,pas tu kena marah dengan pelanggan lagi..gara -gara bad weather flt dier org canxl ler pulak.....adoiii..pening  hotakk aku melayan karenah mereka yang tak pandai nak sabar...disebabkan marah sangat tadi aku kuar vision kemarahan tahap dewa..."excuse me sir..awak ingat aku ni TUHAN nak suruh berhentikan hujan...?Kalau aku dah cakap flt canxl due to bad weather tu,faham-faham aje lah..,tok tanya aku balik lagi kenapa bad  weather...adoiii...tak tahu lah aku nak explaind macam mana..kuar ayat jepun ke korea ke english broken aku pun passenger tu tak akan faham...macam -macam lerr...

Ada lagi kes yang amat menyedih aku masa tengah bz tadi...tetiba je lah org tok buat aku macam lain jer..semacam jer...tak berani ler nak cakap apa2..apa yang penting aku dah hembur segala masalah dan bebanan yang selama in selalu muncul dalam kepala hotak i ni...hmmm

No comments: