a.comment-link:before{content:"1050";}

IT ALL ABOUT ME AND MY LIFE...!

A builder, hard worker, honest, with your feet planted squarely on the ground, you bring structure to the world. Your work requires a tangible finished product at completion. You are excellent at details and routine. Your economical and practical side make...s you a good accountant, efficiency expert, programmer. Analytical and organized, you bring order for others. It is possible that you could work in the field of law and order, as you can assume much responsibility and help to protect others. Your work has an earthly quality to it, and you are here to experience the world as a structured place.

Wednesday, 2 June 2010

2 x 5....??

aku baru selesai baca novel 2 x 5..nang best gilerrr ehh...tok lah novel yang buat aku sik tido malam tadi..huhu..sanggup ku baca sampai pagi..hihihi....aku dah mcm org gila ketawa sendiri bila baca bab bab yang mengelikan hati aku..hahaha...penulis nya areila sahimi ..sah orang nya mmg brutal,padan dgn novel nya yang menggunakan ayat2 yang memang brutal tahap cipan..dah memalsukan ayat bahasa melayu tu..huhuhu..apa apa pun mmg novel ni paling best...best gillerr.....hehe..aku pun nak jadi pengarang dulu,pernah dinobat penulis terbaik kat sekolah..hehehe..tu pun kena tegur,masih sekolah dah pandai buat novel cinta..ceddeeedhhh aku bila cikgu sendiri buat gitu..last2 aku beralih kat bidang buat forum,sajak and bahas aja...mun setakat bahas tu..hehehe...aku lah king of the world nya ...bahas org no 1 tapi bila cikgu minta aku naik pentas utk lawan bahas atau berpidato..wawawa.....aku lah perlarian no 1..hehehe..bkn takut tapi nak bg chance dgn bdk2 baru..gitu..hehehehe...
lepas ni aku nak berkecimpung dalam dunia penulisan juga,tapi nak bergiat aktif balik tu payahhh lerr...bkn malas ehhh tapi takut novel si ariela sahimi tak laku lagi nanti..hahahhahaha....apa kata aku buat novel tajuk nya..My Life.."best errrkkkk...haha..nanti haru biru jadinya..aku nak pegang watak utama..haha..tok bkn nak buat novel lagi nak buka pekung di dada..huahua....kalau mcmtu yah  jadi penulis erkkk jadi pembahas aja...hahaha...whatever lah kan janji i happy and tak kacau hidup org...huhu..

No comments: