a.comment-link:before{content:"1050";}

IT ALL ABOUT ME AND MY LIFE...!

A builder, hard worker, honest, with your feet planted squarely on the ground, you bring structure to the world. Your work requires a tangible finished product at completion. You are excellent at details and routine. Your economical and practical side make...s you a good accountant, efficiency expert, programmer. Analytical and organized, you bring order for others. It is possible that you could work in the field of law and order, as you can assume much responsibility and help to protect others. Your work has an earthly quality to it, and you are here to experience the world as a structured place.

Thursday, 27 May 2010

aku minta maaf tuan...

hari tokk ku nak update ape yee....boring ameii ku sehari tokk ehhh...apa ku nak buat..kerja sambil cuci mata.hhehehe...hari tok ku dah minta maaf ngan kawan i tu,ntah dia maafkan aku ke sik..as long i dah minta maaf shuld be ok lah kot...ya janji ku dgn Tuhan,mesti minta maaf sesama diri and jgn bermasam muka..weekkkkk...aku si tahu juga lah..aku tok org si berotak kekadang..hahaha..rasakkk,nganuk dirik mpun ja udah..hehehe..amin aja....tapi kan..bkn salah aku wehhh...aku datang HANTU aja..naik angin sangat,dah otak ini dipenuhi oleh pelbagai  tekanan dan masalah  time tu apa lagi aku tanpa berfikir panjang macam panjang tembok kat negara china tu kan..aku terus putuskan silaturahim yang mmg hangat hangat tahi ayam kot..hehehe...tapi masa tu jiwa ni menagis penuh  syahdu.huhuuhu..teman aku paling setia adalah si kecil viva aku..huhu..aku drive 120km/j..kira ok gakk tu..selamat gik jiwa i..bolem lagi  i nak jadi arwah..astaga!!!!....hmmm..dah berlebih mulut aku tokk wehh...berapa  hari lepas kejadian ,aku difitnah dan dimalukan itu,aku punya lah jadi orang paling sasau,tak tahu nak buat apa...nak pergi kerja punyalah malu..hanya Tuhan yang tahu perasaan ku..kalau ku tahu org yang menghantar sms tu,sah aku bawanya ke muka pengadilan...we wait and see who is that...GOD will give my way to know who is thats...aku punya lah geram sesangat dgn si misteri tu...kalau kot cemburu ngan aku pun why not face to face wth me...huhhh...(dah nama nya org ya si betul dah cemburu of coz lah nya tak nak  approce me)wakakaka...lu pikir lah sendiri oiii......apa apa aja lah..janji hati nya senang..HARI NI DIA PUNYA,ESOK LUSA AKU PUNYA LAGI LAH....
lagi satu kan,aku tok punya lag setia pada yang satu,tapi selalu di katakan "kaki"..aduiii,tu yang buat aku FRUST sangat tu...sampai  Darah aku naik ke kepala nihh..aku pantang bila org cakapa aku  ni "KAKI" sedangakan aku lah org yang paling SETIA..wakakaa..NAik bakul sendiri aja,tak ada org puji aku..hehehe..tapi betul lah tu,kita org tak caya...DEMI ALLAH...hehe..tu bukti nya..kalau masih tak caya juga ,aku pun sik tahu apa nak cakap gik...kita  urang boleh blahhh..hehehe..ehhh jgn...
aku rasa nak stop dulu....nanti  kita coret coret lagi..hehe..tapi aku nak sempat menyempat nak luah sepatah dua kata...I MISS HIM SO MUCHH..huhuh.sian aku...dia buat aku fobia dgn semua lelaki..huhu..kpd mana mana lelaki jgn terasa ehh..aku tauk tak semua lelaki mcm ni...masing2 ada  VALUE...hehehe...tapi ku  tetap sayang nya  seorang..hahaha..maaf kan daku yang hina ini...k aku cau dulu....wslm.

No comments: