a.comment-link:before{content:"1050";}

IT ALL ABOUT ME AND MY LIFE...!

A builder, hard worker, honest, with your feet planted squarely on the ground, you bring structure to the world. Your work requires a tangible finished product at completion. You are excellent at details and routine. Your economical and practical side make...s you a good accountant, efficiency expert, programmer. Analytical and organized, you bring order for others. It is possible that you could work in the field of law and order, as you can assume much responsibility and help to protect others. Your work has an earthly quality to it, and you are here to experience the world as a structured place.

Thursday, 11 March 2010

klimaks of the story !!!!

dari malam tadi ku dah fiki macam mana pertemuan itu nanti..apakah aku mampu untuk bertahan demi daniella atau aku harus buat keputusan ku sendiri demi menjaga hati semua pihak...disini aku keliru dgn keputusan ku sendiri...sampai bila ku harus menjaga perasaan org lain,sedangkan perasaan ku sendiri tak terjaga..apkah aku perlu mementingkan diri dan bertidak selfishh...
ahhhhgggrgrgrhhhhhhhhhhhh...tension aku!!biar pun aku tewas dgn keadaan ssekeliling tapi aku harus berjuang demi masa depan balqis...apa org kata tentang aku,itu dah lama berlalu..ku letak kan itu semua ke dalam BAKUL SAMPAH...sekarang aku nak mula kan hidup baru dgn my lovely Daniella ..she everything to me even dia tak berbin kan sapa sapa or even org kata i janda anak 1..tak kisah...apa yang penting my life dgn dia bahagia and nothing to worries bcoz i belive..JESUS CHRIST always with us...TQ my dear LOrd...

No comments: