a.comment-link:before{content:"1050";}

IT ALL ABOUT ME AND MY LIFE...!

A builder, hard worker, honest, with your feet planted squarely on the ground, you bring structure to the world. Your work requires a tangible finished product at completion. You are excellent at details and routine. Your economical and practical side make...s you a good accountant, efficiency expert, programmer. Analytical and organized, you bring order for others. It is possible that you could work in the field of law and order, as you can assume much responsibility and help to protect others. Your work has an earthly quality to it, and you are here to experience the world as a structured place.

Monday, 15 March 2010

baDminTOn

diantara sejuta permainan,i like to play badminton game...dari kecik dah terlatih...walaupun tak sehebat pemain no 1 malaysia or china or england or..apa apa aja lah....tapi i juga dapat gelaran juara ...hahaha...jom kita saksikan antara piala kemenangan yang i dapat dalm tornament 2 tahun  yang lepas tu...banyak ler piala@ diumah tapi tak sempat nak ambik..hehe...nanti i update lagi arr..

letih nya tak terkira lagi sehingga game nak over i dah menyerah kalah coz terlalu tired...aduiiii....macmmane pulak tu...huhuhu....tapi saya gagahi juga..sampai ke masa terakhir saya mandapat johan!!huhuhu...tak caya tgk ler piala i tu.hehe...tap bkn hak saya seorang ye...ni pertandingan regu gandingan saya dgn rakan terhebat saya mr.lim..He is the best players ...tq mr lim!

No comments: